perjantai 26. heinäkuuta 2013

Täytetyt letut pinaatti- ja fetatäytteellä

Olen jo kauan haaveillut tekeväni täytettyjä lettuja, jollaisia olen syönyt useaan otteeseen Kolmannen linjan Toverissa.

Täytetyt letut (4 kpl)

4 dl luomu maitoa
2 kananmunaa
1/2 tl suolaa
2-3 dl spelttijauhoja (tai gluteenitonta jauheseosta, tattarijauho soveltuu hyvin)
voita tai margariinia paistamiseen
pakastepinaattia 2-4 kuutiota
1/2 - 1 fetapaketti
kourallinen juustoraastetta

Sekoita maitoon jauhot vispilällä ja anna turvota 30-60 min. Anna pakastepinaattikuutioiden sulaa huoneen lämmössä ja murenna feta käsin. Sekoita suola ja kananmunat joukkoon, lisää nokare voita/margariinia paistinpannulle ja paista kullanruskeiksi pannulla. Aseta letut uunipellille leivinpaperin päälle, sirottele lettujen päälle feta ja pinaatti ja rullaa letut isohkoiksi rulliksi. Ripottele päälle juustoraastetta ja paista uunissa 200 c noin 10 min.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti